Maatwerk

Bij Hein Post Wijn & Delicatessen kunt u ook een eigen kerstpakket of eindejaarsgeschenk samen stellen. Bijna alles is mogelijk! Onze orders variëren van één pakket tot honderden, van klein tot groot en we verzenden op aanvraag zelfs naar het buitenland. Bent u geïnteresseerd? Maak dan eens afspraak voor een bezoek aan onze showroom in Groningen. Samen met één van onze medewerkers gaan we dan kijken naar wat het beste bij u of de ontvanger(s) van het pakket past.

Is kerst niet een prachtig moment om net dat beetje extra voor een ander te doen? Wij vinden van wel! Daarom zetten we graag nét dat stapje extra om te komen tot het beste resultaat.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen door het formulier hieronder in te vullen. Een van onze medewerkers zal dan zo snel mogelijk contact met u opnemen om in overleg tot een goed resultaat te komen. Wilt u vooraf alvast wat inspiratie op doen? Kijk dan ook eens in onze webshop of vraag een fysieke kerstpakketten folder aan via het contactformulier.

Contact

Vul het onderstaande formulier in om contact met ons op te nemen of om meer informatie aan te vragen wat betreft de mogelijkheden. Als u ook uw telefoonnummer achter laat dan bellen we u zo snel mogelijk terug. Of kom gerust eens langs bij onze zaak in Groningen, op de contact pagina vindt u ons adres en de openingstijden. Want bij Hein Post geloven we in de kracht van persoonlijk contact, wel zo fijn toch?