Over ons

Hein Post is één van de beste delicatessenwinkels uit de stad Groningen. Een begrip in de stad Groningen. Al ruim 35 jaar bedienen wij met specialisten en vinologen onze vaste klanten met veel plezier. U kunt bij ons familiebedrijf terecht voor de meest bijzondere wijnen, overheerlijke delicatessen en natuurlijk de mooiste cadeaus.

Hein Post staat voor kwaliteit, service en maatwerk

Bij Hein Post verkopen we een breed assortiment met luxe wijnen en delicatessen. Van verse gerechten, tot bonbons, tot aan de meest bijzondere streekproducten – bij ons vind je het allemaal. Waar wij blij van worden? U adviseren over de heerlijke smaken van onze bijzondere producten.

Kennis en expertise – iets wat wij in huis hebben. Met een team van 3 vinologen kunnen wij u als geen ander adviseren over de mooiste wijnen. Bevalt u de wijn toch niet? Bel ons, en we vinden een oplossing. Want service en kwaliteit gaat bij ons hand in hand.

Elk jaar stellen wij met liefde een ruim aanbod aan kerstpakketten en relatiegeschenken op. Met meer dan 50 verschillende pakketten is er voor elke werknemer en relatie wel wat wils. Wilt u het nog persoonlijker maken en liever pakketten op maat bestellen? Geen probleem. Maak een afspraak en kom sfeer proeven in onze winkel, hier staan alle pakketten voor uw uitgestald.

In onze kerstpakketten showroom kunt u sfeer proeven. Tijdens een bezoek aan de showroom kunt u kennis maken met de mooie producten, onder het genot van een heerlijk hapje en drankje. En dat natuurlijk in de kerstsfeer! Zo krijgt u al helemaal het gevoel van de warme feestdagen. Dus twijfel niet, en kom eens gezellig langs.

Maak de decembermaand bijzonder. Een persoonlijk geschenk zegt meer dan 1000 woorden.

Liever zelf rondneuzen tussen de heerlijke producten en zelf u cadeau samen stellen? Geen probleem. Wij stellen met liefde verschillende cadeaupakketten voor u samen en zijn daar om u te adviseren tijdens uw beslissingen.

Twijfel dus niet, en neem eens contact met ons op.

Contact

Vul het onderstaande formulier in om contact met ons op te nemen of om meer informatie aan te vragen wat betreft de mogelijkheden. Als u ook uw telefoonnummer achter laat dan bellen we u zo snel mogelijk terug. Of kom gerust eens langs bij onze zaak in Groningen, op de contact pagina vindt u ons adres en de openingstijden. Want bij Hein Post geloven we in de kracht van persoonlijk contact, wel zo fijn toch?