Showroom

Kerstpakketten en eindejaarsgeschenken aanschaffen doe je het best vanuit een showroom, dat is onze visie. Daarom hebben we in onze winkel speciaal voor de kerstpakketten en eindejaarsgeschenken een prachtige showroom ingericht. Met meer dan dan 50 samengestelde kerstpakketten en eindejaarsgeschenken en een winkel vol wijn en delicatessen zijn wij het juiste adres voor uw al wensen.

Wel zo handig om je kerstpakkettenleverancier in de buurt te hebben toch?

Kom gezellig eens langs bij ons in de winkel of maak een afspraak met Frank, een gedreven ondernemer die graag samen met u het ideale kerstpakket of eindejaarsgeschenk samen stelt. Schroom niet contact met ons op te nemen voor een bezoek aan onze showroom of om een op maat gemaakte kerstpakket of eindejaarsgeschenk te laten samenstellen! Wij helpen je graag!

Contact

Vul het onderstaande formulier in om contact met ons op te nemen of om meer informatie aan te vragen wat betreft de mogelijkheden. Als u ook uw telefoonnummer achter laat dan bellen we u zo snel mogelijk terug. Of kom gerust eens langs bij onze zaak in Groningen, op de contact pagina vindt u ons adres en de openingstijden. Want bij Hein Post geloven we in de kracht van persoonlijk contact, wel zo fijn toch?